Пожертвуй на засоби зв’язку для ЗСУ

Пожертвуй на засоби зв’язку для ЗСУ

Налагоджена оперативна, захищена комунікація підрозділів — це базова вимога для безпечної роботи бійців, тож засоби зв’язку — один з основних пріоритетів мілітарного напрямку фонду. Окрім забезпечення бойових підрозділів обладнанням, спеціалісти фонду також налаштовують для них системи зв’язку.

Портативна цифрова рація — базовий засіб для побудови зв’язку всередині підрозділу або між підрозділами, який використовуються абсолютно всіма родами військ. Якщо дальності дії радіостанцій не вистачає, зв’язок будується через ретранслятори або із додаванням в систему автомобільних радіостанцій. Потреби в насиченості підрозділів радіостанціями залежать від бойових завдань, які вони виконують.

Найпоширеніші позиції зв’язку: портативні, цифрові рації VHF Motorolla 2,4,5,8 серії та рації Hyterra. Після закупівлі команда одразу налаштовує рації для військових підрозділів.

Опрацьовуючи запит військових, наша команда уточнює: рації якого бренду, якого покоління та на яких частотах використовує підрозділ, щоб підібрати і закупити під них коректний зв’язок.

напишіть відгук: